Vanematelt munadelt tuleb koor kergemini lahti

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Ehkki muna keetmine tundub imelihtne, on siiski üsna raske oma maitsele ideaalne muna valmistada.

Tavalisem mure on, et koor ei tule ilusti lahti. Nii kipub olema väga värskete munade puhul, kui aga keeduvette pista mõni päev “kõlblik kuni” ajani jäänud munad, pole koorimisega vähimatki probleemi. Loomulikult, kui mune on pärast keetmist korralikult külma veega “ehmatatud”.

Eesti suurim munatootja Tallegg jagab oma kodulehel lihtsaid näpunäiteid ideaalsete keedumunade valmistamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles