Võõrasemad ootavad Rüütli tänavale pääsu

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marje ja Tarvo Alvet üllatavad tänavu amplilillede sõpru värviliste amplipottidega – nii saab eri tooni õitele kõige sobivama poti valida.
Marje ja Tarvo Alvet üllatavad tänavu amplilillede sõpru värviliste amplipottidega – nii saab eri tooni õitele kõige sobivama poti valida. Foto: Ants Liigus

Tootsist Are valda kolinud OÜ Tootsi Aiandi kasvuhoonetes rohetavad mõne nädala pärast Pärnu tänavaid kaunistama hakkavad võõrasemad ja eile said mulda püramiidide tarbeks külvatud suvelillede seemned.

Et Tootsi kasvuhooned kippusid lagunema ja nõudsid taastamiseks suurt investeeringut, otsustasid Tootsi Aiandit pidavad Tarvo ja Merje Alvet ehitada hoopis uued kasvuhooned oma Are vallas Tabria külas asuva kodutalu õuele. Läinud suve lõpul hakati ehitama ja nüüd on neli kasvuhoonet püsiti, kolm neist pisikesi taimekesi täis.

“Täis” selle sõna kõige otsesemas mõttes. Nimelt on laiades kasvuhoonetes keskel vaid kitsuke vahekäik ja ülejäänud pind on täis pottidega kaetud laudu. Tõsi, laudadel on rattad all ja nii saab vahekäike veeretada vastavalt vajadusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles