Armuvalus mees käib võõrast ventiili näppimas

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaama tänava kortermaja ees, mis viimased poolteist aastat on olnud lörriläinud armutüli tallermaa, seisab ka Aleksandri Volkswagen. Et Katrin Vatter pole kiusajale samaga vastanud, siis puutumatult.
Jaama tänava kortermaja ees, mis viimased poolteist aastat on olnud lörriläinud armutüli tallermaa, seisab ka Aleksandri Volkswagen. Et Katrin Vatter pole kiusajale samaga vastanud, siis puutumatult. Foto: Ants Liigus

Poolteist aastat oma päevinäinud Volkswagen Passati vastu suunatud rünnakuid jõuetult pealt vaadanud Katrin Vatter on kaotanud usu õigusriiki ja -süsteemi, mis pole suutnud ja, nagu talle tundub, tahtnudki tüütut pisipätti meeleparandusteele viia.

“Ta ütles, et ükskõik, mis temast saab, aga ega ta mul ka elada lase,” on Vatteri ütlust mööda tegemist teadliku ja sihipärase ahistamisega. Ahistajaks tema enda kunagine elukaaslane Aleksandr, kellega tal 2011. aasta viimastel päevadel suhe lõppjaama jõudis. Pärast seda hakanudki mees Vatterit ja tema autot terroriseerima.

Auto kallal käivat endine mees, nüüdne naabrimees vaid jokkis peaga. Ehk siis umbes sagedusega iga nädalavahetus. “Nii kui on sada ja seened, siis on valmis,” lõppevat joomaõhtud tihtilugu väikese vandalismiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles