Lapsmuusikud särasid riigi suurimal konkursil

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihedas konkurentsis saavutasid trompetimängijad Karl Kivi teise ja Villem Endel Tiits kolmanda koha, mõlema õpetaja on Arvi Sommer ja klaverisaatja Ülle Petrovitš.
Tihedas konkurentsis saavutasid trompetimängijad Karl Kivi teise ja Villem Endel Tiits kolmanda koha, mõlema õpetaja on Arvi Sommer ja klaverisaatja Ülle Petrovitš. Foto: Urmas Luik

Üleriigiline konkurss “Parim noor instrumentalist 2013” oli Pärnu muusikakoolile väga edukas, kooli direktori Karin Veissmanni sõnade järgi on tegemist Eesti kõige prestiižsema muusikakonkursiga lastele.

Tihedas konkurentsis saavutasid finaali jõudnud noored trompetimängijad Karl Kivi teise ja Villem Endel Tiits kolmanda koha, mõlema õpetaja on Arvi Sommer ja klaverisaatja Ülle Petrovitš. Poisid võistlesid 12–13aastaste vanuseklassis.

Pianistid Robi Salumets ja Anastasija Mjassojedova võistlesid 11–12aastaste vanuseklassis, žürii tunnistas Salumetsa (õpetaja Maimu Parts) teise koha vääriliseks ja Mjassojedova (õpetaja Renata Marksalu) pälvis diplomi etüüdi hea esituse eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles