Kuurorditeemalise kunstikonkursi tööd pannakse näitusele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogu.
Pärnu keskraamatukogu. Foto: Henn Soodla

Laupäeval toimuval Pärnu päeval avatakse keskraamatukogus kunstikonkursi „Pärnu kuurort 175“ parimate tööde näitus. Samas toimub autorite tunnustamine.

Pärnu kuurordi 175. aastapäeva tähistaval kunstikonkursil kutsus linnavalitsus koostöös kunstikooliga õpilasi kaasa mõtlema teemadel, millised olid kuurordid oma algusaegadel ja millised on nad täna, millised on ootused kuurordile eri aastaaegadel või kuidas mõjutab kuurortlinn kogu regiooni arengut.

Kunstikonkursile oodati osalema kooliõpilasi esimestest klassidest abiturientideni välja. Hindamiseks laekus 130 pilti, neist kõige rohkem 7.–9. klassi õpilaste hulgast. Kõige kaugem osaleja oli Sandra Kukk Põltsamaa ühisgümnaasiumist, teatas Pärnu linnavalitsus.

1.–3. klassi arvestuses hindas žürii esimese koha vääriliseks Ülejõe gümnaasiumi õpilase Hannaly Helsteini töö (õpetaja Maret Hansalu).

4.–6. klassi arvestuses sai esimese koha Jõõpre kooli õpilane Kelly Tomson (õpetaja Ivi Sutt).

7.–9. klassi arvestuses hindas žürii esikoha vääriliseks Audru huvialakeskuse õpilase Carl Mehiku  töö (õpetaja Ivi Sutt).

10.–12. klassi arvestuses läks esikoht kunstide maja õpilasele Diana Tislerile. Teda juhendas õpetaja Silvia Nõukas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles