Kibe kotikoristusnädal biolagunevas Pärnus

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsus kannab hoolt sügiseste lehtede äraveo eest. Värske näide Supeluse tänavalt ....
Linnavalitsus kannab hoolt sügiseste lehtede äraveo eest. Värske näide Supeluse tänavalt .... Foto: Ants Liigus

Sügisel biolagunevatesse kottidesse pakitud biolagunevad lehed biolagunevad endiselt mitmel pool Pärnu tänavatel ja parkides.

“Me tegime seda suhteliselt viimasel hetkel ja siis jäi asi pooleli, sest lumi tuli peale,” selgitas Pärnu linnavalitsuse keskkonna peaspetsialist Sigrit Kasemets, miks kõiki lehti sügisel minema vedada ei jõutud. Eeskätt just Riia maantee äärest ja Uus-Saugast. “Nüüd me siis jätkame sellega,” lubas ta.

Kasemetsa teada alustasid Ragn-Sells AS ja Pärnu Haldusteenused OÜ tänaval talvitunud lehekottide koristamisega juba nädala algul ja lähitulevikus jõutakse tööga ühele poole. “Need kotid, mis on lumehangedest välja sulanud, tahaksime ikka selle nädala jooksul ära saada,” ei ole tema sõnutsi mõtet päris lumehangest kotte kangutama minna. “Ega nad ju ei tule – siis läheb kott katki ja lehed lendavad välja.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles