Ilumeele kaitse all on romantikul hea elada

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Tähtis on pidevalt iseendaga tegelda, ennast korrale kutsuda, eneseabiraamatuid uurida. Ületada enesehaletsus, leppida,” õpetab liikumispuudega Terje Heinmets.
“Tähtis on pidevalt iseendaga tegelda, ennast korrale kutsuda, eneseabiraamatuid uurida. Ületada enesehaletsus, leppida,” õpetab liikumispuudega Terje Heinmets. Foto: Silja Joon

Kui keegi oleks Terje Heinmetsale (45) nooruses öelnud, et saatus ta 40ndates aastates ratastooli surub, poleks ta seda ilmaski uskunud.

Nüüdseks on aga hiiliv polüartriit teinud naise liikmetes oma laastamistöö ja jätnud tema kätele-jalgadele vaid napi liikumisvõime. Ometi on üks asi, mida tõbi Terjelt võtta ei saa – see on võime ilmsi unistada ja unes lennata. Ühesõnaga luuletada.

 Terje on väikest kasvu ja habras naine, kes meenutab oma portselanikarva jume ja suurte lapselike hallide silmade tõttu haldjat. Terjet ennast selline võrdlus ei üllata, sest seda on talle varemgi öeldud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles