ATVga läbi jää vajunud mees hukkus

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna päästetöödel osalenud lennusalga helikopter ei saanud halbade ilmaolude tõttu maanduda Pärnu haigla kopteriplatsil, telliti kiirabi vastu Audru valda.
Kuna päästetöödel osalenud lennusalga helikopter ei saanud halbade ilmaolude tõttu maanduda Pärnu haigla kopteriplatsil, telliti kiirabi vastu Audru valda. Foto: Ants Liigus

Laupäeval juhtus traagiliselt lõppenud õnnetus Pärnu lahel, kus ATVga Vana-Pärnust Liu sadamasse sõitnud meeste sõiduriist vajus läbi jää. Üks meestest kaotas elu, teine õnnestus päästa.

Päästjate jaoks algasid sündmused, kui kella 13.30 ajal helistas häirekeskusele mees, kes oli soovinud koos kaaslasega sõita ATVga Vana-Pärnust Liu sadamasse. Kui nad olid sõitnud umbes 11 kilomeetrit, vajus ATV läbi jää, helistaja sõnutsi oli tema jääpangal, kaaslane aga vees, ja appi minna talle ei saanud.

Sündmusele reageerisid nii piirivalvebüroo Pärnu kordoni töötajad kui päästjad. Appi kutsuti lennusalga päästekopter.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles