Linnakoolid võistlesid kunstiolümpiaadil

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värvid.
Värvid. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Pärnu linna kunstiolümpiaadi piirkonnavoorus võistlesid õpilased 7.–12. klassini.

7. klasside parim oli Maria-Elise Taggu ühisgümnaasiumist, teda õpetab Marika Ristmäe. Teise koha sai Georg Sten Toots Kuninga tänava põhikoolist ja tema õpetaja on Kristel Kallau.

8. klasside esikoha pälvis Elisabeth Teinburg ja kolmanda koha Elina Pea, Heli Liivi õpilased Vanalinna põhikoolist. Nende vahele teisele kohale mahtus Viola Vares Raeküla koolist, õpetab teda Agne Jepiselg.

9. klasside võitja Andres Reimann ja teise koha omanik Jenny Lotta Kuusk õpivad Koidula gümnaasiumis ja kunsti õpetab neile Edda Teearu. Kolmandale kohale tulnud Elizaveta Krjukova on Niina Šatalova õpilane Vene gümnaasiumist.

10. klasside võit läks ühisgümnaasiumi Kristlyn Liierile (õpetaja Marika Ristmäe), teine koht Vene kooli Alina Beljakovale (Niina Šatalova) ja kolmas koht Ülejõe gümnaasiumi Markus Gottlieb Põllustele (Ene Sepandi).

11. klasside esimene oli Joanna Juhkam Sütevaka humanitaargümnaasiumist (Silvia Nõukas), teine Elina Ild ja kolmas Imbi Esko Koidula koolist (Edda Teearu).

Lõpuklasside võitja oli Hanna Stiina Sonts Koidula koolist (Edda Teearu), talle järgnesid Anne Hanni Hansagümnaasiumist (Heleri Saks) ja Liliya Chalenko Vene gümnaasiumist (Niina Šatalova).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles