Gulliveri teatrimängu gümnaasiumiklassidele võitis Sütevaka

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Gulliveri" teatrimängu gümnaasiumiklassidele võistis Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkond.
"Gulliveri" teatrimängu gümnaasiumiklassidele võistis Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkond. Foto: Erakogu

Eile toimus Endla teatrikohvikus "Gulliveri" teatrimängu finaal gümnaasiumiastme klassidele, kus esikoha võitis Sütevaka humanitaargümnaasiumi 1. võistkond.

Võistlejatel tuli koduseks ülesandeks valmistada ette 5–6minutiline näitemäng mõne vendade Grimmide muinasjutu ainetel. Samuti edastati kehakeeles võistkonnakaaslastele sõnu, lahendati teatriristsõna ja vastati tavalistele mälumänguküsimustele teatrist ja filmist, teatas Endla teatri pressiesindaja Toomas Šalda.

Võitjaks tuli Sütevaka humanitaargümnaasiumi 1. võistkond koosseisus Helen Marie Allik, Alex Feldmann, Geia Randma, Rael Rent, Carolina Tagobert, Marie Vihur ja Kadri-Ann Volberg, kes said tasuta teatripääsmed Endla etendusele ja sõidavad sügisel Eesti teatrifestivalile Tartusse.

Sütevaka gümnaasiumiosa võistkond oli "Gulliveri" mängu parim viiendat aastat järjest.

Teise koha pälvis Tõstamaa keskkooli võistkond koosseisus Keiu Anderson, Sergo Berggrünfeldt, Ingmar Juurik, Gert Kandelin, Kaarel Kase ja Heidi Mõttus. Neid premeeriti Rahva Raamatu kinkekaartidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles