Piletimäng: naudi telehiti “Su nägu kõlab tuttavalt” finaalsaadet!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova Pinkina saates "Su nägu kõlab tuttavalt".
Tanja Mihhailova Pinkina saates "Su nägu kõlab tuttavalt". Foto: TV3

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Pühapäeval, 5. mail tõmbab Pärnu kontserdimajas suure finaal-show’ga oma esimesele hooajale joone alla TV3 hittsaade “Su nägu kõlab tuttavalt”!

Otse-eetrisse mineva saate finaalis astub publiku ette neli žüriilt kõige enam punkte teeninud parodeerijat. Pärnakate silme all selguv sarja võitja saab annetada heategevuseks 10 000 eurot.

Loosime koostöös TV3ga Pärnu kontserdimajas toimuvasse “Su nägu kõlab tuttavalt” finaalsaatesse välja 2 x 2 pääset!

Võitmiseks andke lihtsalt teada, kes on teie lemmik, kelle võitu soovite saates “Su nägu kõlab tuttavalt”!

Kirju Pärnu Postimehe lugejate lemmiku nimega ootame neljapäeva, 25. aprilli keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu. Kirja juurde tuleks lisada vastaja andmed (täisnimi, telefoninumber ja e-posti aadress).

Eelmise mängu küsimuse “Kas Tõnu Aav on pärit Tallinnast või Tartust?” õige vastus on Tallinn. Laupäeval läheb koos kaaslasega Ammende villasse Aavaga pealelõunakohvile Külli Rohtmets.

Internetis toimunud piletimängus võitsid kaks piletit reedeks Sugaris toimuvale peole “Pukka Up” Liis Rohi, Helerin Arro ja Haidi Lobjakas.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles