Pärnakad armastavad sarja “Ment” kellasid

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Mendi" osatäitjad Anna Jankelevitsh ja Ago Anderson populaarsete parkimiskelladega.
"Mendi" osatäitjad Anna Jankelevitsh ja Ago Anderson populaarsete parkimiskelladega. Foto: TV3

TV3 kodumaine telesarki “Ment“ paiskas heategevuskampaania käigus Statoili teenindusjaamadesse müügile sarja parkimiskellad, mis on osutunud uskumatult menukaks sarja ühe peaosalise Ago Andersoni kodulinnas Pärnus.

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni teatel on “Mendi” parkimiskell eriline ja samas väga praktiline. Kellade müügituluga toetatakse Laste ja Noorte Kriisiprogramm MTÜd, mis pakub psühholoogilist abi lastele, kes on kaotanud lähedase.

“Oleme varemgi laste leinatoetuslaagrite korraldamisel abistanud, nüüd siis toredate “Mendi” tegijate eestvedamisel,” rääkis Adermann. ““Ment” on liigutav, muhe ja heatahtlik sari, mis lihtsalt inspireeris end heategevusega siduma.”

Et televaatajad elavad keerulise saatusega heasüdamlikule sarja kangelasele Rein Paabelile kaasa, on heategevuse teema lisatud sarja sisussegi. “Peagi juhtub, et Rein Paabel teeb head ja seda samuti seoses lastega,” vihjas peategelast kehastav Anderson.

Adermanni kinnitusel oli parkimiskellade müük kolmapäevase seisuga kõige menukam suvepealinna Statoili teenindusjaamas.

“Usun, et siin on Pärnu näitlejatel oma roll, sest Ago Anderson on Pärnus ju tõesti suur staar,” muheles Adermann. “Ei ole sugugi võimatu, et peame Pärnusse koguni lisapartii kellasid saatma.”
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles