Kui issi jääb hiljaks ehk mis juhtub lõpus?

Barbara Lehtna
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peale lavastuses peetava peo, kus alkohol voolab ojadena, on näidendisse kirjutatud neidki teemasid, mida tavaliselt lahatakse täiskasvanutele mõeldud tükkides.
Peale lavastuses peetava peo, kus alkohol voolab ojadena, on näidendisse kirjutatud neidki teemasid, mida tavaliselt lahatakse täiskasvanutele mõeldud tükkides. Foto: Indrek Aija

Kooliteatriga on kokku puutunud paljud eestlased, samas pole tegu koorilauluga, kus elevandikõrva saab peita teiste varjus suud liigutades.

Kooliteatrites, iseäranis riigiteatrite juures tegutsevais, tuleb siiski läbida sõel ja tundub, et vähemalt Endla teatri noortestuudio puhul on see sõel täpselt parajate aukudega.

Noortestuudio vilistlase Mari-Liis Pärna kirjutatud „Issi, tule vii mind kõrtsust kodu“ on selle tõestuseks hea näide, sest noorte näitlejatööd on täpselt nii tugevad, nagu need selles vanuses inimeste puhul olla võivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles