Kadri Simson – alternatiiv Pärnu praegusele linnapeale

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Üks põhjus Pärnus elada on see, et siin on hea lapsi kasvatada. Siin on tööd, linnavalitsus toetab ettevõtjaid tegevuse alustamisel ja turu leidmisel, näiteks messitoetustega,” kõneles Kadri Simson.
“Üks põhjus Pärnus elada on see, et siin on hea lapsi kasvatada. Siin on tööd, linnavalitsus toetab ettevõtjaid tegevuse alustamisel ja turu leidmisel, näiteks messitoetustega,” kõneles Kadri Simson. Foto: Urmas Luik

Keskerakond kinnitas Pärnu linnapea kandidaadiks sügisestel linnavolikogu valimistel erakonna aseesimehe Kadri Simsoni, kes on valmis elus kannapöörde tegema ja Pärnus tööle asuma.

“Eelseisvad kuus kuud ja neli aastat pole minu jaoks kahe silla jooks, kus tähtis on ennekõike osavõtt. Me ikka tuleme selle jaoks, et lubadused teoks teha,” ütles Simson neljapäeva õhtul Ülejõe gümnaasiumi kogunenud 97 erakonnakaaslasele.

Keskerakond pakub praegusele linnavalitsusele selget alternatiivi. Pärnu Postimehe veebiküsitluse järgi toetas Simsoni valimist linnapeaks kõige enam vastajaid, praegune linnapea Toomas Kivimägi oli teisel kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles