Kodust ravimisahtlit tuleb aeg-ajalt tuulutada

Birgit Itse
, Järva teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igas koduapteegis võiks olla palavikku alandavaid ja kõhuhädade leevendamise ravimeid, valuvaigisteid ning haavahooldusvahendeid.
Igas koduapteegis võiks olla palavikku alandavaid ja kõhuhädade leevendamise ravimeid, valuvaigisteid ning haavahooldusvahendeid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kevadise suurpuhastuse käigus kappe ja sahtleid koristades tasub üle vaadata ravimivarud. Aegunud köhasiirupi ja lahtiste tablettide arvel saavad ruumi juurde plaastrid ja allergiaravimid.

Paide Selveri Südameapteegi farmatseut Eha Pukka kinnitas, et just kevadel suurenevad allergiaravimite, plaastrite ja vitamiinide müügikogused.

Pukka soovitas kevade saabudes kindlasti koju allergiaravimeid soetada, sest neist on abi nii lendleva õietolmu, sügelevate putukahammustuste kui ka ülemisi hingamisteid tabanud viiruse korral.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles