Õpetajad üllatasid õpilaskonverentsil näidendiga

, õpilane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vanalinna kooli õpetajad etendasid kooliperele lustliku näidendi „Isevärki koolitund“.
Pärnu Vanalinna kooli õpetajad etendasid kooliperele lustliku näidendi „Isevärki koolitund“. Foto: Erakogu

Vanalinna põhikooli 5.–7. klasside õpilaskonverentsi avaaktusel astusid õpilaste asemel publiku ette hoopis meie kooli õpetajad, kes etendasid kooliperele lustliku näidendi „Isevärki koolitund“. Teiste seas lõid kaasa direktor ja õppealajuhataja.

Näitemängu tegelased olid kõigile tuntud muinasjuttude kangelased, kes olid sunnitud kaheksanda klassi tunnis aega surnuks lööma. Humoorikas võtmes mängitud lugu viitas aga selgelt koolis esinevatele probleemidele: õpilaste üleolev suhtumine õpetajatesse, valed väärtushinnangud, vähene huvi õppetöö vastu jne. Näidend tekitas palju kõneainet ja pälvis kõrvulukustava aplausi nii õpilastelt kui teistelt õpetajatelt.

Aktusel ütles oma julgustussõnad esinejatele Pärnu linna haridusnõunik Katrin Uutsalu. Põhikooli vanema astme õpilased jäljendasid vaatemängulises etteastes legendaarset Michael Jacksonit ja üles astusid algklasside parimate uurimistööde koostajad. Pärast seda algas seni närviliselt oodanud õpilaste tööde esitamine sektsioonides, kus selgusid samuti silmapaistvamad esinejad, kellele said järgmisel päeval koolisaalis juba kõik kaasa elada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles