Talgulised tegutsesid Sindi lasteaia dendropargis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talgud Sindi lasteaias.
Talgud Sindi lasteaias. Foto: Erakogu

Sindi lasteaias kogunesid laupäeval MTÜ Sindi Lasteka korraldatud talgutele paljud lapsevanemad, lapsed, õpetajad ja õpetajate abid, kõigil kaasas rehad, labidad ja aiakärud.

Ikka selleks, et talgute korras laiali vedada 120 tonni liiva, valmistada ette sõimerühma kiigeplats, riisuda puhtaks õueala ja viia lõpule sügisel alanud dendropargi rajamise projekt.  Mänguatraktsioonide alused ootasid uut liivakiht, täitmist vajasid kõik 12 liivakasti. Abiks liivaveole oli eelmisel õhtul tellitud traktor, mis talguliste tööd tublisti abistas.

Lõpule viidi keskkonnainvesteeringute keskuse toel rahastatud ja sügisel alustatud dendropargi projekt, kus lasteaia õueala põõsad, puud ja lilled said toreda ja värvilise infosildi, talgute korras istutati juurde vajalikke istikuid. Eelregistreerimise andmetel oli oodata 70 lapsevanemat ja 54 last, kuid tegelikkuses kogunes talgutele hinnanguliselt 110–120 inimest.

Lapsi rõõmustas Kriipsujuku meeskond, tuues kohale tasuta õhkbatuudi, kus lapsed said lustida. Talgulisi kosutasid mahlajook ja talgute tarbeks tellitud kümnekilone kringel ja kommid.

Kõikide laste, lastevanemate ja õpetajate silmis säras naer. Ilus ilm, toredad inimesed ja väga suur töö, mis tehtud sai, tegi kõikide osalejate meele rõõmsaks. Aitäh kõigile talgulistele ja selle kaasaaitajatele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles