Paikuse rulapark avatakse võistlusega

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trikirattur. (Pilt on illustratiivne.)
Trikirattur. (Pilt on illustratiivne.) Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Paikuse noortevolikogu koostöös OnWheels’iga avab lastekaitsepäeval, 1. juunil kauaoodatud uue rulapargi ja suvise hooaja ning korraldab võistluse „OnWheels Open Season“.

Keskpäeval Paikuse vallavanema Kuno Erkmanni osalusel rulapargi lindi läbilõikamisega algav üritus jätkub kuni õhtuni kaasahaarava võistlusega. Paikuse noortevolikogu liikme Jane Grandbergi teatel toimub võistlus kolmes kategoorias: trikiratas, tõukeratas ja rula. Igal kategoorial on kolm erapooletut kohtunikku.

„Selgitame välja oma ala parimad sõitjad, keda tunnustatakse medalite ja auhindadega. Eesmärk on motiveerida andekaid sõitjaid ja suunata noori aktiivsemale eluviisile,“ ütles Grandberg ja avaldas lootust, et „OnWheels Open Season“ aitab ekstreemspordihuviliste seas Paikuse rulapargi tuntust ja külastatavust tõsta.

Publikut hoiab kursis päevajuht ja muusika eest vastutab DJ.  

Üritusele aitavad kaasa Paikuse vald, Monster Energy Estonia, OÜ OnWheels, MTÜ Rahinge, Nike, Lion, klubi BUSS, OÜ Fameron ja NAF.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles