Pärnu linnavalitsuse pressišefiks pürib viis inimest

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsuse hoone Karja tänaval.
Pärnu linnavalitsuse hoone Karja tänaval. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõuniku – teenistuse juhataja ametikoha täitmiseks korraldatud konkursile laekus viis sooviavaldust.

Linnavalitsuse pressiesindaja ülesandeid täitev Anu Juurma-Saks ei osanud öelda, millal uus töötaja välja valitakse. „Uue inimese ametisse asumise aeg võib sõltuda tema eelmisest töökohast lahkumisest, seetõttu ei saa ühtegi kuupäeva välja tuua,“ lausus Saks.

Pärnu linnavalitsuse avalike suhete teenistus on linnapea Toomas Kivimägi otsealluvuses. Peale teenistuse juhi töötavad seal välissuhete ja protokollinõunik ning linnavalitsuse kodulehekülje toimetaja.

Linnapea Toomas Kivimägi valitsemise ajal linnavalitsuse avalike suhete nõuniku rollis olnud Maria Murakas lahkus ametist eile ja asub ülejärgmisest nädalast tööle Endla teatrisse, kus ta asub tegelema turunduse ja avalike suhetega.

Muraka sõnutsi lahkus ta töökohast linnavalitsuses seetõttu, et koostöö linnapeaga ei sujunud talle meelepäraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles