Osale retseptikonkursil ja võida vinge grill!

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retseptikonkursi peaauhinnaks on Campingazi automaatsüütega söegrill, viis kotti GreenCoali grillsütt ja viis kotti grillbriketti koguväärtusega 229 eurot.
Retseptikonkursi peaauhinnaks on Campingazi automaatsüütega söegrill, viis kotti GreenCoali grillsütt ja viis kotti grillbriketti koguväärtusega 229 eurot. Foto: Pärnu Postimees

Pärnu Postimees korraldab grilliretseptide konkursi, mille peaauhinnaks on Campingazi unikaalse automaatsüütega söegrill, viis kotti GreenCoali grillsütt ja viis kotti grillbriketti koguväärtusega 229 eurot.

Konkursile oodatakse originaalseid grilliretsepte. Retseptis kasutatavate toiduainete suhtes piiranguid ei ole: retsept võib olla nii liha-, kala-, puu- ja köögiviljatoidu kui mõnest muust toorainest grillroa valmistamiseks.

Retsepti autor peaks panema valmistatavale toidule nime, kasuks tuleb valmis roast foto tegemine.

Retsepte saab saata välkpostiga aadressil grilliretsept@parnupostimees.ee, tavapostiga: Pärnu Postimees, AS Ühinenud Ajalehed, Rüütli 14, 80010 Pärnu (märgusõna „grilliretsept“) või tuua toimetusse tööpäeviti 9–17. Konkursil osaleja peab lisama oma kontaktandmed: nime, aadressi, telefoni ja/või e-posti aadressi.

Retseptikonkursi reeglitega saab tutvuda SIIN.

Võistlustulle saadetud retseptid avaldatakse jooksvalt Pärnu Postimehe digilehe rubriigis „Konkurss“.

Retseptikonkurss kestab 5. juunini.

Konkursile laekunud retseptide hulgast valib Pärnu Postimehe ja Eesti grilliliidu esindajatest koosnev žürii parima ja auhind antakse üle „Hea toidu gestivali – Grillfesti“ ajal 7. juunil.

„Grillfest“ toimub Pärnus Vallikääru aasal 7. ja 8. juunil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles