Kärt lavastab Londonis komöödiat immigrantidest

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärt Lepik seismas Londonis Tara Arts teatri ees, kus juba järgmisel nädalal etendub tema osalusel lavastatud sürrealistlik komöödia Londonis elavatest poola immigrantidest.
Kärt Lepik seismas Londonis Tara Arts teatri ees, kus juba järgmisel nädalal etendub tema osalusel lavastatud sürrealistlik komöödia Londonis elavatest poola immigrantidest. Foto: Erakogu

Kui Kärt Lepik (22) pärast kümnendat klassi Inglismaale õppima läks, arvas tema pere, et hiljemalt aasta pärast on tüdruk kodumaal tagasi.

Neiu ise lootis salamahti jääda saareriiki kauemaks ja nõnda läkski – nüüd tiksub eestlannal juba viies Inglismaa-aasta.

Kärdi sõnade järgi olid tal Pärnu ühisgümnaasiumis küll väga toredad õpetajad ja klassikaaslased ning õppetöögi sujus hästi, ent Inglismaa meelitas võimalusega lihvida keeleoskust ja saada uusi kogemusi. Kärt tundis vastupandamatut soovi end võõrsil proovile panna – nagu sajad vahetusõpilased, kes aga erinevalt meie loo kangelannast vahetusaasta järel kenasti koju tulevad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles