Räim ja võilill tõid kokku sadu austajaid

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötoas valmistasid Pärnumaa kutsehariduskeskuse kokanduse eriala õpetajad ja õpilased testimiseks räimeroogasid.
Töötoas valmistasid Pärnumaa kutsehariduskeskuse kokanduse eriala õpetajad ja õpilased testimiseks räimeroogasid. Foto: Urmas Luik

Laupäeval õnnestusid Pärnumaal Audru ja Tõstamaa pool peetud kaks festivali – Kihlepa võilillefestival tõi küla vahele loodushuvilised ja Lao kalasadamas testiti Väikeste Lõõtspillide Ühingu muusika saatel räimetoitusid.

Kihlepa seltsimaja ukse ees pakkusid loteriipileteid õed Luule Vaino ja Salme Saar. “Elan Harku vallas Murastes, aga käin õde Salmel pidevalt Kihlepas külas, sest siin on nii huvitavad ja suured võimalused,” rääkis Vaino. Tema sõnade kohaselt pole 1500 elanikuga Murastes sellist kooskäimise kohtagi kui Kihlepas. “Kihlepas on klaasikoda, saan siin välja elada lapsepõlves tegemata jäänud asju,” seletas naine ja näitas karbitäit klaasisulatustehnikas valminud prosse ja iluripatseid.

Ise tehtud, hästi tehtud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles