Uus reoveepumpla lahendas Pärnu rannapargi haisuprobleemi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Rannapargi veerel avati  rekonstrueeritud reoveepumpla, mis lahendas Rannapargis liikujate jaoks ebameeldiva haisuprobleemi.
Pärnus Rannapargi veerel avati rekonstrueeritud reoveepumpla, mis lahendas Rannapargis liikujate jaoks ebameeldiva haisuprobleemi. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnus Rannapargi veerel avati puhkpillihelide saatel täielikult rekonstrueeritud reoveepumpla, mis lahendas Rannapargis liikujate jaoks ebameeldiva haisuprobleemi.

Keemilise filtriga väljatõmbeventilatsiooniga täisautomaatse pumpla puhul on tegemist kaasaegse tehnika viimase sõnaga, vahendasid ERRi teleuudised.

Kolm aastat väldanud tööde tulemusena on pumplas kaasaegsed tehnoloogilised seadmed, torustik ja mahutid. Oluliselt on paranenud pumpla töökindlus.

Üheksa meetri sügavusel maa all asub kolm pumpa, mille töövõimekus on nelisada liitrit sekundis. Aastas juhitakse Merepuiestee pumpla kaudu Vana-Pärnus asuvasse veepuhastusjaama üle miljoni kuupmeetri reovett.

Kokku 923 000 eurot maksma läinud objekti peatöövõtja oli Merco Infra, kelle alltöövõtjatena tegi töid 12 ettevõtet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles