Peagi algavad lasteaedades suvepuhkused

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linna lasteaedades on algamas suvine kollektiivpuhkuste aeg, linnavalitsus kinnitas sel nädalal lasteaedade ajutiste sulgemiste ajad.

Lasteaiad ei sule suvisteks kollektiivpuhkusteks uksi korraga, vaid teevad seda järgemööda. Linna kolm lasteaeda, Kastani, Kelluke ja Tammsaare, jäävad tööle kõigiks suvekuudeks ja lähtuvalt laste arvust on avatud seal üksikud rühmad.

Kadri tänava lasteaed on suletud 15. juulist 16. augustini, Kesklinna lasteaed 1.–31. juulini, Liblika tänava lasteaed 15. juunist 15. juulini, lasteaed Mai 25. juulist 25. augustini, Männipargi lasteaed 1.–31. juulini, Pillerpall 22. juulist 19. augustini, Päikesejänku 17. juunist 19. juulini, lasteaed Pöialpoiss 25. juunist 24. juulini, Raeküla lasteaed 1.–31. juulini, lasteaed Trall 15. juunist 14. juulini ja Ülejõe lasteaed 15. juulist 14. augustini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles