Juhuslikud fortuunad tegid Rüütli tänaval kuurordi ajalugu

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grupp Jannseni kuju uudistanud prantsuse ja šveitsi turiste kuulas Pärnu linnavalitsuse arenguteenistuse juhataja Anneli Lepa (vasemal) jutu ära ja nõustus hea meelega olema fortuunaks ning loosima fotograafidele taaslavastatavad pildid.
Grupp Jannseni kuju uudistanud prantsuse ja šveitsi turiste kuulas Pärnu linnavalitsuse arenguteenistuse juhataja Anneli Lepa (vasemal) jutu ära ja nõustus hea meelega olema fortuunaks ning loosima fotograafidele taaslavastatavad pildid. Foto: Ardi Truija

Kuurordi 175 aasta juubeli puhul äratavad fotograafid sel suvel ellu kümme ajaloolist Pärnuga seotud jäädvustust.

Urmas Luik, Haide Rannakivi, Kaili Viidas, Andres Adamson, Konstantin Tabanakov, Ülo Soomets, Kati Vaas, Viktoria Reiman, Mats Õun ja Indrek Aija on need kümme piltnikku, kes asuvad vanu fotosid tänapäevases võtmes taaslavastama.

Et pärnakad ja linnakülalised näituse sündi oma väikese panuse annaks ja end juubeliaasta sündmuste köögipoolel osalistena tunneksid, palusid linnavalitsuse esindajad üleeile Rüütli tänava kandis inimesi viima loosi teel kokku fotograafid ja taaslavastatavad pildid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles