Kaelakarbonaad tummises linnase-astelpaju marinaadis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaelakarbonaad tummises linnase-astelpaju marinaadis.
Kaelakarbonaad tummises linnase-astelpaju marinaadis. Foto: Alla Metsmaa

2 klaasi astelpaju mahla (ise tehtud püreeritud marjadest)

4 spl linnase ekstrakti(poes müüa koduleiva nimetuse all)

1 tl pipart

0,5 kl toiduõli

2 spl soola

1 tl tšillipulbrit

1 spl mett

Jätkub kuni 1,5 kilole lihale. Küpsemise ajal võiks lihatükke pintseldada sama marinaadiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles