Toris esitleti Eesti ilusamaid hobuseid

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti hobuse Allegro juhtis võistlusrajale Anu Pärisoo. Uhke vanker on tehtud Poolas, kus on Ida-Euroopa parimad hoburakendite meistrid, kellega Eesti hobusekasvatajatel ja hoburakendispordiviljelejail on kujunenud head koostöösuhted.
Eesti hobuse Allegro juhtis võistlusrajale Anu Pärisoo. Uhke vanker on tehtud Poolas, kus on Ida-Euroopa parimad hoburakendite meistrid, kellega Eesti hobusekasvatajatel ja hoburakendispordiviljelejail on kujunenud head koostöösuhted. Foto: Ardi Truija

Tori hobusekasvanduses oli eile vilgas päev, kui Eesti hobusekasvatajad esitlesid üleriigilistel jõudluskatsetel oma ilusamaid, just selleks päevaks parimasse konditsiooni viidud tõuhobuseid.

Kõige rohkem oli hobuseid katsetele toodud Pärnumaa tallidest, aga oli kaugemaltki tulnuid, kokku 17 hobust kolmest eestimaisest hobusetõust.

Suuremaarvuliselt olid kohal Tori hobusetõu esindajad, peale selle pool tosinat Eesti raskeveohobust ja mõni Eesti tõugu hobune.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles