Kaisma järve puhkeala on atraktiivsem

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaliline Kaisma järv on toredaks vahelduseks mererannale, pealegi on seal nüüd turistide jaoks vajalikud rajatised – näiteks ökotualett.
Maaliline Kaisma järv on toredaks vahelduseks mererannale, pealegi on seal nüüd turistide jaoks vajalikud rajatised – näiteks ökotualett. Foto: Ardi Truija

Kaisma Suurjärve puhkeala on ideaalne paik lastega peredele ja noortele nädalalõpu veetmiseks, pealegi on kompleks euroraha toel saanud lisa just turistidele mõeldes.

2003. aastast Vändra vallas asuva munitsipaalomandis järve puhkeala korrashoiu ja arendamise on enda hooleks võtnud MTÜ Järvemaastik, kuhu kuuluvad kohalikud ettevõtlikud ja edumeelsed eraisikud, samuti kaks kohalikku seltsi.

Ühingu esindaja, Pärnu maavanema Andres Metsoja teatel kirjutas ühing mõne aasta eest põllumajanduse registrite ja informatsiooni ameti (PRIA) külade uuendamise ja arendamise investeeringutoetuse saamise meetme raames taotluse, et saada raha puhkemajanduse arendamiseks. 2011. aastal eraldatigi ühingule 55 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles