Vee ja Akadeemia tänaval on oodata liiklusuuendusi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Akadeemia tänaval saavad jalgratturid liikuda nüüdsest päris oma sõidurajal. Sõiduautode parkimiskohadki pole siit kadunud, need on tähistatud siniselt.
Akadeemia tänaval saavad jalgratturid liikuda nüüdsest päris oma sõidurajal. Sõiduautode parkimiskohadki pole siit kadunud, need on tähistatud siniselt. Foto: Ants Liigus

Järgmisel nädalal tehakse algust Vee tänavale kolme autoparkimiskoha rajamisega.

“Praegune liiklussituatsioon – bussipeatus, sillale ja Laiale tänavale mahasõit – võimaldab Vee tänav 2 maja juurde rajada kolm parkimiskohta kauba peale- või mahalaadimiseks. Parkimiskohad saab rajada sinna vaid nii, et ei tekiks liiklusohtlikku olukorda ja seetõttu on nende arv piiratud,” selgitas Pärnu abilinnapea Romek Kosenkranius.

Pärast seda, kui läinud suvel Pikalt tänavalt ära kolitud bussipeatus Vee 4 maja eest 12–15 parkimiskohta kaotas, oli sealsete äride külastamisel alternatiiv parkida Endla teatri ette parklasse, kontserdimaja juurde või Vee 4 maja taha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles