Meeleolu loob „Päikeseloojangu“ festival

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
29. juunil toimuva Kabli rannapeoga avatakse Häädemeeste valla puhkekodudes ja randades augusti alguseni kestva „Päikeseloojangu“ festivali.
29. juunil toimuva Kabli rannapeoga avatakse Häädemeeste valla puhkekodudes ja randades augusti alguseni kestva „Päikeseloojangu“ festivali. Foto: URMAS TAUL/PRNPM/EMF

29. juunil toimuva Kabli rannapeoga avatakse Häädemeeste valla puhkekodudes ja randades augusti alguseni kestva „Päikeseloojangu“ festivali, mis toob kaasa etendusi, kontserte, kirjandus- ja vestlusõhtuid teemal “Maitseelamused igale meelele”.

Mis on festivalil uut? „Päikeseloojangu“ festivali korraldusmeeskonna liige Eveli Loorents tõdes, et peale meeldivate kontserdielamuste pakutakse suve jooksul maitseelamusigi.

Festivali kavas on uue sarjana ”Kellaviietee”, kus kohalikud perenaised pakuvad Kollamaa puhkemaja õuel tee kõrvale maitsvaid suupisteid ja õdusaid vestlusi toidu teemal. ”Kellaviietee” alustab enne kirikukontserte ja lõpeb ühise jalgutuskäiguga kohaliku giidi saatel kirikusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles