Köögiviljakasvatajal on käes kibekiired ajad

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauga õpilasmalevlased kükitavad Eametsas maasikapõldudel ja nopivad usinasti ämbritesse marju, mis lähevad Pärnu Vanale turule müügile.
Sauga õpilasmalevlased kükitavad Eametsas maasikapõldudel ja nopivad usinasti ämbritesse marju, mis lähevad Pärnu Vanale turule müügile. Foto: Ants Liigus

Sauga vallas Eametsa külas Nurme jõe ääres tubli veerandsada aastat köögivilja kasvatanud Kalev ja Õie Kukk on harjunud, et kui teised jaaniku eel puhke- ja peomõtteid mõlgutavad, on neil käes aasta kiireimad päevad.

Sestap ei tihka Kukkesid nende pereettevõtte Kareka Köögivili OÜ toimetamistest tempokal tööajal kõrvale tirida ja teeme köögivilja kasvatamise võlust ja valust juttu perepoeg Kaido Kukega.

Käed mullaseks saab tegelikult temagi, sest kui Kaidol tööpäev linnas lõpule jõudnud, tuleb vanematele Eametsa põllule appi minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles