Säästukaart asendab boonuse soodustustega

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaekettide kliendikaardid.
Jaekettide kliendikaardid. Foto: Urmas Luik

12 000 pärnumaalasel on rahakotis Säästukaart, millega liitunud kauplustes saab koguda iga ostuga boonust, mis hiljem rahana ostja arvele tagasi jõuab. Juulist see võimalus kaob, asemele lubatakse kaardiga rohkelt sooduspakkumisi.


Eesti tarbijateühistute keskühistu (ETK) grupile kuuluva Säästukaardi süsteem on kehtinud juba kümme aastat. Keskmine kliendile tagasimakstud ostuboonus on seni olnud 270 krooni, teatas ETK kommunikatsioonijuht Regina Aasumets.

Kes mullu 1. novembrist tänavu 30. aprillini boonust kogunud, saavad raha oma arvele traditsiooniliselt enne jaanipäeva ning 1. maist 30. juunini kogutud boonussummade väljamaksmine toimub vahetult enne kooliaasta algust.

Boonusarvestuse lõppedes Säästukaardi eest enam hooldustasu ei küsita.

Juulist kehtib Säästukaart edasi kõigi ETK partnerite juures. Suurim ostukoht, kus Pärnus Säästukaarti kasutada saab, on Saaremaa tarbijate ühistule kuuluv ja homme taasavatav Port Arturi toidupood.

Pärnumaal tegutsevad veel Kilingi-Nõmme ja Vändra tarbijate ühistu. Pärnu majandusühistu kauplustes Säästukaart enam ei kehti.

Peale selle kogus Säästukaart boonust Edelaraudteel ja Apotheka rohupoodides, mis lähiajal otsustavad, millisel kujul nad klientidele soodustust pakkuma hakkavad.

Säästab enam

1. juulist toimuv muudatus peaks Aasumetsa selgituse kohaselt andma Säästukaardi omanikule võimaluse säästa senisest märksa rohkem.

Kui võtta näiteks neljaliikmelise lastega pere nädalalõpu grillihooaja ostukorv, mis maksab keskmiselt 700 krooni, siis ostes Säästukaardiga kuni 1. juulini, teenib kaart omanikule iga 50kroonise ostusumma pealt 1.50 boonust. Seega, 700kroonise ostu puhul on boonus 21 krooni.

"Juulist on kliendil võimalik Säästukaardiga osta tooteid soodushinnaga ja võimalik soodustuse määr ehk kokkuhoid on oluliselt suurem," lubas Aasumets.

Esmase Säästukaardi tegemine maksab 50 krooni (ühistu liikmetele tasuta).

Selveris Partnerkaart

Analoogne püsiklientidele soodustooteid pakkuv süsteem kehtib Selverites, kus hulk tooteid maksab Partnerkaardiga vähemalt 15 protsenti vähem. Ühtlasi kogub püsiklient Selverites kaardiga boonuspunkte, mille alusel osaleb loosimistel.

Eriti magus on Partnerkaardi omanik olla oma sünnipäeva paiku, kui saab kümme protsenti soodustustust kõikidelt Selveri köögi toodetelt, tortidelt, kookidelt, kringlitelt, stritslitelt ja jookidelt.

Suvepealinnas kehtib Partnerkaart näiteks Pärnu Keskuse I.L.U. kaupluseski, kus iga kuu on selle kaardi omanikele 20 protsenti soodsamad pakkumised igas iluteemas.

Samuti annavad Partnerkaardiga kõikidelt toodetelt soodustust ABC Kinga kauplused ning Suurtüki naha- ja kingaärid.

Partnerkaart maksab 100 krooni.

Maximas Aitäh

Maxima poed üritavad oma püsikliente hoida Aitäh-kaardiga. Kaardi eest peab välja käima 20 krooni ja selle omanikele lubatakse iga päev üle 150 toote keskmiselt 20 protsenti soodsamalt.

Samuti saavad kaardiomanikud iga ostuga Maxima raha koguda: üks protsent ostusummast ehk 500kroonise ostu eest koguneb arvele viis krooni. Nii kogutud raha saab kasutada hiljem ostude eest tasumisel.

Kel kaart olemas, näeb oma arvele kogunenud Maxima raha jääki kassatšekilt

Soodsate hindadega Säästumarketil oma kliendikaarti pole, samasse kontserni kuuluv Rimi peibutab kliente kõigile ostjaile mõeldud igapäevaste soodustustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles