Mai ja Aia tänav avati pärast torutöid taas liiklusele

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suured torutööd Pärnus Aia ja Mai tänaval on lõppenud ja liiklus seal taastunud. Karja tänav jääb suletuks nädalal lõpuni.

Uue asfaltkatte saamisega saavad nüüd Aia ja Mai tänaval taas sõita bussid. Mai tänaval taastus bussiliiklus täna hommikul, Aia tänaval lõuna paiku.

Karja tänava liikluseks avamine sõltub ilmast ja tehnikast. Kui kõik läheb plaaniliselt, avatakse Karja tänav laupäeval. Kui peaks ilmnema ettearvamatuid asjaolusid, siis võib Karja tänava liikluseks avamine lükkuda esmaspäeva hommikuks. Siis taastub Karja tänaval bussiliikluski.

GoBus Pärnu logistik Toomas Talts tuletas meelde, et laupäeval lähevad Pärnu linnaliinidel sõitvad bussid üle suvisele graafikule, mis tähendab, et liinide 2, 7, 8 ja 9 bussid võetakse kuni 28. augustini liinilt maha.

Aia ja Karja tänav suleti märtsi alguses, kui seal algas uue vee- ja kanalisatsioonitorustiku ehitamine.

Mai tänavale paigaldati alates eelmise kuu keskpaigast uut soojatorustikku.

Pärast jaanipäeva algab uue vee- ja kanalisatsioonitorustiku paigaldamine Tammsaare puiesteele.

Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Anu Juurma-Saksa sõnade kohaselt algab torustiku panek Mai ja Karja tänava vahelisel lõigul, kus tööde ajal on liiklus häiritud.

Kui see lõik valmis saab, suletakse Tammsaare puiestee Karja ja Pardi tänava vahelisel lõigul. Tammsaare tänava bussiliiklus suunatakse siis Karja ja Kanali tänavale ning vahele jääb hotelli Strand juures asuv peatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles