Siseminister võttis Lemme juhtumi isikliku tähelepanu alla

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lemme telkimisala.
Lemme telkimisala. Foto: Henn Soodla

Siseminister Ken-Marti Vaher kinnitas Õhtulehele, et politsei tegutsemise suhtes jaaniõhtul Pärnumaal Lemme rannas on algatatud sisejuurdlus ja et ta hoiab asjade käigul isiklikult silma peal.

Nimelt märatses Pärnumaal Lemme rannas jaaniõhtul mitmekümneliikmeline noorukite seltskond, kes peksis valimatult inimesi, sealhulgas noori naisi. Üht inimest peksti lausa patrulli silme all, too aga vahele ei astunud, kirjutas Õhtuleht.

„Kirjeldus Lemme rannas jaanilaupäeval toimunust tekitas ka minus küsimusi ja muret. Ootused korrakaitsjate tegevuse suhtes peavad olema kõrged, eriti kui tegemist on avalikus kohas toime pandud korrarikkumistega või süütegudega,“ ütleb Vaher ajalehele.

„Nende üksikasjade väljaselgitamiseks ja hinnangu andmiseks antud olukorrale olen küsinud konkreetseid vastuseid politsei- ja piirivalveameti juhtkonnalt,“ lisas minister.

Ministri kinnitusel on politsei algatanud toimunu suhtes sisejuurdluse, samuti on alustatud kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles