Vallavanemad peavad loomi, remondivad ja niidavad

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
”Hea tõukarja aluseks on korralikud jäärad,” kinnitas lambapidamisele käe andnud Urmas Aava, kelle karjas parandavad tõugu välismaalased, jäärad Bruno, Jari-Pekka ja Rudalf, kelle isa on Rootsist.
”Hea tõukarja aluseks on korralikud jäärad,” kinnitas lambapidamisele käe andnud Urmas Aava, kelle karjas parandavad tõugu välismaalased, jäärad Bruno, Jari-Pekka ja Rudalf, kelle isa on Rootsist. Foto: Urmas Luik

Meie vallavanemad kasvatavad troopilisi kalu, tõulambaid ja lihaveiseid, peavad koeri ja kasse, harivad kartulimaid ja viljapõlde, rohivad iluaedu ja niidavad muru, selgus põgusast küsitlusest, kus vastajad rääkisid oma majapidamisest.

Maakonna 19 omavalitsuse (Pärnuta) juhtide hulgast eristub suurtegijate kolmik, need on Tõstamaa vallavanem, lihaveiste kasvataja Toomas Rõhu, Häädemeeste vallavanem, lihalammaste pidaja Urmas Aava ja Tahkuranna vallavanem, teravilja- ja rapsikasvataja Karel Tölp.

Potipõllunduse ja loomapidamisega ei tegele Kihnu vallavanem Ingvar Saare ja Vändra vallavanem Peeter Reimann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles