Kasulik kelm taris teleri minema

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Televiisor. Foto on illustreeriv.
Televiisor. Foto on illustreeriv. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Pärnu Raeküla Vanakooli keskuses üldkasulikku tööd teinud kurikuulus kelm laenas keskuselt peo korraldamiseks poolteist nädalat tagasi televiisori. Pidu, kui see üldse toimus, on juba ammu läbi, ent telerit pole keskus siiani tagasi saanud.

“Ütles, et sõber, kelle autosse televiisor pandi, lõhkus seal midagi ära ja nüüd nad parandavad seda,” olevat Sten Kõvatoomas lubanud keskuse arendusspetsialistile Piia Karrole, et toob teleri homme (täna – A. P.) kindlasti tagasi. Selletaolisi lubadusi on Karro, nagu paljud teisedki, selle 21aastase noormehe käest ennegi kuulnud – siiani on need vaid lubadusteks jäänudki.

Raeküla Vanakooli keskusse sattus Kõvatoomas tänavu suvehakul, kui asus seal täitma talle läinud aasta lõpul kohtu poolt määratud 1270 tunni pikkust töökohustust. Seda võõra vara korduva omastamise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles