Teater Endla alustab suvehooaega

, Endla teatri avalike suhete juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla suvehooaeg algab eelmisel suvel valminud lavastusega “Seljatas sada meest”, kus peaosades Triin Lepik (vasakul) ja Kaire Vilgats.
Endla suvehooaeg algab eelmisel suvel valminud lavastusega “Seljatas sada meest”, kus peaosades Triin Lepik (vasakul) ja Kaire Vilgats. Foto: Ants Liigus

Pärnu Endla teatri suvehooaja avab täna möödunud aastal valminud lavastus “Seljatas sada meest”.

Tõsielulistest tegelastest ja sündmustest ja Andres Ehini samanimelisest kiriromaanist ainest saanud lavastus räägib kahest Eesti naismaadlejast, kes Georg Lurichi kõrval 20. sajandi esimesel poolel mitmel pool maailmas laineid löövad.

Esinemised ilu- ja jõunumbritega tsirkuses ning osalemine maadlusmatšidel viivad rammunaised koos treeneri ja teiste kaaslastega seiklusrikkale teekonnale läbi Tsaari-Venemaa, sealt edasi Türgimaale ja Jaapanisse. Lavastaja on Kaili Viidas, peaosades Triin Lepik ja Kaire Vilgats (külalisena). Teistes osades Carmen Mikiver, Sepo Seeman, Jüri Vlassov, Jaanus Mehikas, Tambet Seling, muusik Olavi Kõrre ja spordiklubi Leo maadlejad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles