Eesti Infotehnoloogia SA ja Skype pakuvad stipendiumi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Skype ja Eesti Infotehnoloogia Sihtasutus ootavad noortelt õppuritelt Skype'i magistristipendiumi taotlusi, et toetada andeka magistrandi õpinguid välismaal. Juba neljandat aastat välja antava magistristipendiumi väärtus on 100 000 krooni.


Skype'i magistristipendium on mõeldud 2009. aastal magistrantuuri astuva talendika noore õpingute toetamiseks väljaspool Eestit. Stipendiumi taotleja peab olema õppinud reaalteadusi (eelistatult infotehnoloogiat) kas bakalaureuseõppes või kavandama seda magistriõppes. Skype'i magistristipendiumi eesmärk on teadmussiirde edendamine reaal- ja humanitaarvaldkondade vahel, info- ja kommunikatsioonitehnoloogia erialade populariseerimine ja magistriõppe kättesaadavuse suurendamine.



Seni on Skype'i ning Eesti Infotehnoloogia SA toetusel välismaal magistriprogrammi läbinud kolm andekat tudengit, kellest nüüdseks on saanud rahvusvahelisel tasemel matemaatika, biotehnoloogia ja kosmoseuuringute spetsialistid.



Stipendiumile saavad kandideerida kõik Eesti Vabariigi kodanikud või alalise elamisloaga isikud, kellel on täidetud magistriõppesse astumise eeldused. Taotluse esitamise tähtaeg on 19. juuni keskpäeval ning infot saab meilil marily.hendrikson@ eitsa.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles