Purjetajad tõid kulda, hõbedat ja pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainsa Pärnu jahina tuli Eesti meistriks Katariina II.
Ainsa Pärnu jahina tuli Eesti meistriks Katariina II. Foto: Erakogu

Nädala kestnud avamerepurjetamise Eesti meistrivõistlustel, 56. Muhu Väina regatil võitsid Pärnu meeskonnad ühe meistritiitli, kaks teist kohta ja ühe pronksikarva autasu.

Distantsil Haapsalu–Heltermaa–Kuivastu–Pärnu–Roomassaare võistles seitsmes arvestusgrupis kokku üle 700 purjetaja 113 jahil Eestist, Rootsist, Soomest, Lätist, Leedust ja Venemaalt.

Pärnu jahtklubi lipu all seilanud meeskondadest oli edukaim Katariina II võistkond eesotsas kapten Aivar Tuulbergiga, kes võitis esikoha ORC II grupis. Teise pjedestaaliastme hõivasid Alari Akermanni mehed Merepärlil ning kolmas koht kuulus Reval Cafe tiimile, keda juhendas tallinlane Eero Pank. Erki Meltsa juhitav My Car sai neljanda tulemuse, Sugar 2 (Mihkel Kosk) oli viies, Põhjakonn (Peeter Volkov) kuues, Freya (Loone Viisut) 11., Jinx (Karl Robert Trink) 13. ja Adventure (Alo Murutar) 15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles