Pärnu kesklinnas on suuremad teetööd lõpusirgel

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd Pärnus Karja tänaval tänavu juunis.
Teetööd Pärnus Karja tänaval tänavu juunis. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsuse teatel on kesklinnas suuremad teetööd lõppemas, uue asfaltkatte on saanud Mai ja Karja tänav. Samuti on liiklemiseks täielikult avatud Tammsaare puiestee, Karusselli, Roosi, Kajaka, Auli, Tulbi ja Õie tänav.

„Samas tasub siiani tähelepanelikult jälgida liikluskorralduse muudatustest informeerivaid ajutisi liikluskorraldusvahendeid, sest mitmel teelõigul on tööd veel lõpetamisel,“ ütles Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Kirsi Altjõe.

Mõnda aega on pärnakate ja turistide liiklemist Pärnu kesklinnas häirinud teetööd, mis seotud kas AS Pärnu Vee tellitud vee- ja kanalisatsioonitööde või Fortum Eesti ASi tellitud soojatorustiku väljaehitusega. Nüüd võib öelda, et liiklemine ühest punktist teise on juba palju sirgjoonelisem, lihtsam ja kiirem. „Viimati sai uue asfaltkatte Roosi tänav, juba mõnda aega on liikluseks avatud Tammsaare puiestee ja Karja tänav,“ ütles Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna teedespetsialist Rauno Lee.

Taastatud on asfaltkatted Tammsaare puiesteel, Mai, Aia, Roosi , Kajaka, Auli, Karusselli, Tulbi, Aisa, Õie, Kivi, Vase ja Karja tänaval, Pardi tänaval Kanali ja Tammsaare vahelisel lõigul, Karjamaa tänaval Riia maantee ja Suur-Kuke ning Karja ja Aisa tänava vahelistel lõikudel.

Samuti on asfaltkate pandud Kooli tänaval lõigus Liiva kuni Tammsaare, Side tänaval lõigus Väike-Posti kuni Aisa, Väike-Posti tänaval lõigus Suur-Sepa kuni Õie ja Suur-Posti tänaval lõigus Karja kuni Aisa.

Seoses vee- ja kanalisatsioonitorustike ehitusega ootavad asfalteerimist Side tänav Karja tänavast kuni Väike-Postini, Väike-Posti tänav lõigus Õie kuni Kanali, Kasarmu tänav, Suur-Posti tänav lõigus Riia mnt kuni Karja, Kooli tänav lõigus Suur-Sepa kuni Rähni ja Karjamaa tänav lõigus Suur-Kuke kuni Karja.

Vee- ja kanalisatsioonitorustike ehitusega seoses käivad tööd Väike-Kuke tänaval lõigus Suur-Sepa kuni Suur-Posti, Suur-Kuke tänaval ja Pardi tänaval lõigus Side kuni Kanali.

Augusti teises pooles, kui turismihooaeg on läbi, läheb Tammsaare puiestee teine pool seoses torutöödega ehitusse. Peagi on oodata liikluskorralduse muudatusi seoses soojatorustiku väljaehitusega Pühavaimu ja Ringi tänava piirkonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles