Torutööde jäljed kaovad kus varem, kus hiljem

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aisa tänava ühe maja ees on kõnnitee asfaltimiseks valmis, teise ees pole selleks aga vähimatki eeltööd tehtud.
Aisa tänava ühe maja ees on kõnnitee asfaltimiseks valmis, teise ees pole selleks aga vähimatki eeltööd tehtud. Foto: Ardi Truija

Pärnus torutööde järel taastatud tänavakattega Aisa tänava elanikel on hirm, et mõnegi tänava merepoolses ääres asuva maja ees jääb kõnnitee selliseks, nagu ta praegu on ehk mitte kõnnitavaks.

„Ülemus, kes siin halli autoga sõidab, ütles minu mehele täiesti kindlalt, et siia kõnniteed ei tehta,” oli Aisa 51 elanik Sirje S. mures oma majaesise pärast. Tema kartus oli seda suurem, et mõnegi lähedase maja ees on kõnnitee asfaltimise eeltööd tehtud, nii et pole muud kui sinna mustkate laotada ja kvaliteetseks rullida.

Kui tõesti nii saab olema, kujuneks Aisa tänava A. H. Tammsaare puiestee poole jäävast otsast tõeline imetegu. Lapitekk. Muude sõnadega oleks raske iseloomustada olukorda, kus ühel pool tänavat kulgeval kõnniteel lihtsalt mõnes paigas asfaltkatet pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles