Endla „Esimesed suudlused“ jõuab 100. etenduseni

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stseen Endla teatri lavastusest "Esimesed suudlused".
Stseen Endla teatri lavastusest "Esimesed suudlused". Foto: Ants Liigus

Sel pühapäeval tuuakse Endla teatri Küünis vaatajateni lavastuse „Esimesed suudlused“ 100. etendus. Mängivad näitlejad Piret Laurimaa ja Sepo Seeman.

John ja Mary on ainult lapsed, kui nad esimest korda kohtuvad. Sellest hetkest saab alguse tugev side, mis kestab katkematult kogu nende ülejäänud elu. Lavastus toob vaatajate ette vaimuka, hella ja südantsoojendava armastusloo, mis saab alguse ühistest mängudest lapseeas, kulgeb läbi teismeliste maailmavalu, kooliaja, abielu, laste kasvatamise ning kestab kustumatult üle kuuekümne aasta. Meie ees laotuvad lahti elu väikesed, isiklikud ja käestlibisevad hetked.

Loo autor on Jay D. Hanagan, tõlkija Triin Sinissaar, lavastaja Madis Kalmet, kunstnik Liina Tepand (külalisena), valguskunstnik Margus Vaigur ja muusikaline kujundaja Feliks Kütt.

Lavastust „Esimesed suudlused“ mängiti esimest korda 26. septembril 2009. Nelja aasta jooksul on etendusi külastanud 16 318 vaatajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles