Piletimäng: Monoteater tuleb uue etendusega!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld etenduses "Minu elu meedias".
Jan Uuspõld etenduses "Minu elu meedias". Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Teisipäeval, 27. augustil mängib Monoteater Pärnu Endla teatri suures saalis esimest korda suvepealinnas musta huumoriga vürtsitatud lavastust “Külm lugu”.

“Külm lugu” räägib tavalisest mehest Viljarist, kes töötab surnukuuris kohtumeditsiini eksperdina. Oma tööd Viljar armastab ja töö armastab Viljarit vastu. Seda ei tule tänapäeval just ülearu tihti ette. Jahedas, akendeta ruumis koos surnutega on hea. Siin võib tajuda aja kulgemist, rahu ja vaikust.

Laval näeb taaskord täies hiilguses Jan Uuspõldu.

Loosime Monoteatri “Külm lugu” Pärnu etendusele välja 3 x 2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas oktoobris lavale tulevas järgmises Monoteatri lavastuses näeb laval Henrik Normanni või Peeter Oja?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame neljapäeva, 22. augusti keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Terminaatori üks kuulsamaid hitte on “Juulikuu lumi” või “Käime katuseid mööda”? õige vastus on “Juulikuu lumi”.

Reedel lähevad kaaslasega klubisse Mirage ansambli Terminaator kontserdile Argo Paavel, Kaire Piiroja ja Eneli Eeskivi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles