Lindi külaseltsi algatusel valmis käsitööait

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindi küla tähtsündmusel, käsitööaida avamisel, hoidsid linti Maria Aasmaa (vasakul) ja Christelle Sepp.
Lindi küla tähtsündmusel, käsitööaida avamisel, hoidsid linti Maria Aasmaa (vasakul) ja Christelle Sepp. Foto: Urmas Luik

Segaansamblil Lindi Lappajad oli põhjust laupäeva hommikul kodukülas teeäärsel murul tantsu lüüa, sest 53 000 euroga ehitatud ja sisustatud käsitööaida avamist oli pikisilmi oodatud.

“Kaua tehtud – kaunikene,” ütles MTÜ Lindi Külaseltsi juhatuse liige Marge Massa, seistes säravi silmi palkmaja ees, millel ukse kohal uhke kiri “Lindi käsitööait”. “Romantiline rannatee on saanud oma tee peale ühe punkti veel maha panna, siin saab aja enda jaoks maha võtta, millegi võrra targemaks ja oskusi omandada.”

Lindi käsitööait ei kerkinud Audruranna tee äärde nagu havi käsul, sellele eelnes mitu aastat tööd, projektide kirjutamist, neile ei-vastuse saamist ja sihipärast asjaajamist, kuni PRIA ja Leaderi programm eurokraanid avasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles