Lasteaia järjekord püsib uue rühmagagi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimased hetked lelude sättimiseks, sest juba esmaspäeval tervitavad Tammsaare lasteaias avatava sõimerühma õpetajad Karin Peetsalu (vasemal) ja Triin Soonberg värskelt remonditud ruumides esimest korda lasteaeda tulevaid mudilasi.
Viimased hetked lelude sättimiseks, sest juba esmaspäeval tervitavad Tammsaare lasteaias avatava sõimerühma õpetajad Karin Peetsalu (vasemal) ja Triin Soonberg värskelt remonditud ruumides esimest korda lasteaeda tulevaid mudilasi. Foto: Ants Liigus

Algaval õppeaastal avab Pärnu Tammsaare lasteaed sõimerühma, ometi on linna lasteaedade sõime- ja aiarühma kohta ootamas varasemast märksa enam peresid.

Tammsaare lasteaia uus 16 kohaga sõimerühm alustab tuleval nädalal.

“Tammsaare lasteaiale toob uue sõimerühma avamine kaasa selle, et ollakse üle aastate taas 12 rühmaga lasteaed,” sõnas Pärnu linnavalitsuse alushariduse peaspetsialist Marga Napp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles