Elujooksja Kristjan Puusild finišeeris fännide aplausi saatel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Puusild koos oma tiimi ja jooksjatega, kes temaga viimasel etapil ühinesid.
Kristjan Puusild koos oma tiimi ja jooksjatega, kes temaga viimasel etapil ühinesid. Foto: Lenno Põder/Kahe silla klubi

Täna kell 13 lõppes Pärnu rannahoone juures Kristjan Puusilla kahe kuu pikkune katsumus. Elujooksja saabus koju rohkete kaasaelajate saatel.


Hommikul üheksast Tõstamaalt startinud Puusild läbis viiekümne kilomeetri pikkuse distantsi veidi vähem kui nelja tunniga. Viimased jooksjad ühinesid temaga enne kella ühte Pärnu jahtklubi juures, et järele jäänud kahel kilomeetril talle seltsi pakkuda ja oma osalemisega tunnustust avaldada.

Pärnu Kahe Silla klubi alustas ettevalmistusi Puusilla vastuvõtmiseks juba hommikul, püstitades randa pilduliku finišikoridori. Selle ääres tervitas koju jõudnud elujooksjat sadakond inimest, kes viimastel meetritel mehele ja tema meeskonnale valjuhäälselt kaasa elasid.

Finišeerides andis Puusild üle sümboolse teatepulga Pärnu Kahe Silla klubile, kes korraldab septembris traditsioonilise Jüri Jaansoni kahe silla jooksu, kus Puusildki on lubanud osaleda.

Kristjan Puusild alustas ümber Eesti jooksu 1. juunil Pärnu rannast. Üheksa nädalaga läbis ta 1000 kilomeetrit, Elujooksu projekti kohta leiab rohkem infot www.elujooks.net.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles