Jooksja tegi Mandri-Eestile kahe kuuga ringi peale

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohe pärast lõpetamist tuli elujooksjal jagada telefonitsi intervjuusid.
Kohe pärast lõpetamist tuli elujooksjal jagada telefonitsi intervjuusid. Foto: Lenno Põder/Kahe silla klubi

Mandri-Eestile tuhandekilomeetrise ringi peale teinud Kristjan Puusild jõudis tagasi Pärnusse.


1. juunil Pärnu rannast elujooksu alustanud Puusild jättis pühapäeva ettevõtmise raskeima etapi - 50 kilomeetrit Tõstamaalt Pärnusse. Selle distantsi läbis ta vähem kui nelja tunniga, vahendasid ERRi uudised.

Kokku läbis Puusild joostes 11 maakonda.

Jooksja tänas kõiki teda aidanud kohalikke inimesi. "Eesti inimene on tõesti hea inimene. Mul ei olnud kogu jooksu jooksul inimestega ühtegi negatiivset kogemust. Inimesed on lahked, nad tulevad annavad oma elektrit ja pesemisvõimalust ja teevad süüa ka sulle. Super," kiitis Puusild.

Jooksja plaanib tuleval suvel korraldada kaks kümnepäevast jooksulaagrit Hiiumaal, Vormsil, Saaremaal ja Muhus. "Need tulevad rahvaüritused," märkis ta.

Puusild soovis elujooksuga kutsuda inimesi end liigutama ja näidata, et jooksmine pole ainult sport või võimalus kaalu langetada, vaid jooksus võib olla palju vaimseid ja hingelisi asju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles