Huvikoolid tutvustavad end ostukeskustes

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kaubanduskeskus Port Artur 2.
Pärnu kaubanduskeskus Port Artur 2. Foto: Urmas Luik

Täna 13-19 toimub Port Artur 1s ja 2s koolipäev. Kaubanduskeskuses jagavad infot ja korraldavad õpitube Pärnu loodusmaja, tehnika- ja tööõpetuse maja, kunsti- ja muusikakool, Raeküla Vanakooli keskus. Kohal on rahvatantsuansambel Kajakas, Gabriele moe- ja tantsukool, WAF Dance, karateklubi Zen, Pärnu motoklubi, spordiklubi Tervisex, 2 Silla klubi.


Port Artur 2 teisel korrusel tutvustatakse kell 14 Pärnumaa töötukassa koolitusi töötutele, ettevõtlustoetusi ja välisriikides töötamise võimalusi. Kell 15 tulevad jutuks ettevõtluse alustamise toetused ja kell 16 Pärnumaa kutsehariduskeskuses täiskasvanutele antav täiendusõpe.



Laupäeval, 5. septembril 12-16 oodatakse Pärnu Keskusesse kõiki, kes tahavad tutvuda linna huvikoolide, nende pakutavate ringide ja vaba aja veetmise viisidega.



Pärnu Keskuse turundusjuht Kristi Raidla ütles, et mõte huvikoolid külla kutsuda tekkis kaubamaja kontseptsioonist lähtudes.



“Pärnu Keskus on ostu- ja vabaajakeskus ning tahame huvikoolidele pakkuda võimalust end meie pinnal tutvustada,” selgitas Raidla. “Koolid olid rõõmuga valmis osalema, end reklaamima ja etteastetega programmis esinema.”



Keskuse teisel korrusel astuvad üles huvikoolide tantsijad ja lauljad, teisel ja kolmandal korrusel jagavad koolide esindused infot ja tutvustavat materjali.



Osalemiseks on registreerunud Pärnu kunsti-, muusika-, spordi- ja tennisekool, Kunstide maja, loodusmaja, tehnika- ja tööõpetusmaja, Raeküla Vanakooli keskus ja RVK avatud noortekeskus, Vanalinna koolituskeskus, WAF Dance, MP-Dance, Gabriele moe- ja tantsukool, Laine Mägi tantsukool, tantsuklubi Minifox, Jana Tringi erakool, Eliisabeti kristlik huvikool, Universalia kool, kunstistuudio A.R.S., huvikoolid Shart ja Cultor, Pärnu õppenõustamiskeskuse noorte infopunkt, Pärnu noorte vabaajakeskus ja klubi-kohvik IN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles