Majandusosakond lubab ohtlikud löökaugud lõpuks parandada

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia maanteel löökauku tähistav juhismärk.
Riia maanteel löökauku tähistav juhismärk. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Mitu nädalat on Pärnus Tammsaare puiesteel spaahotelli Strand lähedal sõiduteel haigutanud ohtlik löökauk, mis on päev-päevalt aina suuremaks paisunud.


Eelmise nädala lõpus tähistati ohtlik koht lõpuks juhatusmärgiga. Samasugune märk paigaldati Riia maanteel Kalamehe bussipeatuse juures tekkinud augu veerele.



Linnas liiklejate jutu järgi varitsesid ohtlikud augud autosid mitu nädalat, enne kui need tähistati ja remonti plaanima hakati.



Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna teedespetsialisti kinnitusel remonditakse ohtlikud kohad lähimal ajal.



Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna ehitusteenistuse teede peaspetsialisti Jaak Kanniste sõnutsi on mainitud kohtade ja teistegi teeaukude remontimine tellitud ja töömehed peaksid juba täna ohtlikud kohad likvideerima.



Miks löökaukude parandamine nii aeganõudev on, vastas Kanniste: „Nii ju ei saa, et augu tekkides brigaad kohe peale saadetakse. Kui augud avastasime, paigaldasime sinna liiklusmärgid, et vältida neisse sisse sõitmist.“



Kanniste jutu järgi sõidab täna mööda linna sähveriga brigaad, kes teedele tekkinud löökauke lapib. „Peale nendede aukude on nimekirjas väiksemaidki tänavaid,“ lisas teede peaspetsialist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles