Teetööd on pannud mõnegi pärnaka kurjustama

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oja tänava äärde Tähe ja Pirni tänava vahele valmib hiljemalt 22. septembriks ligikaudu saja tuhande eurone imetegu, mis tegelikult saab olema kõnnitee.
Oja tänava äärde Tähe ja Pirni tänava vahele valmib hiljemalt 22. septembriks ligikaudu saja tuhande eurone imetegu, mis tegelikult saab olema kõnnitee. Foto: Ants Liigus

Kuigi linna tänavate-teede remontimine ja uutegi ehitamine peaks pärnakaid aina vaimustama, öeldakse selle kohta ka kurjustavaid sõnu.

„Mäletan, et pidi tehtama meie juurest Tähe tänavast Raba tänavani, nüüd aga tehakse siin jupikene ühele poole teed, n-ö meie koogipoe kohal Pirni tänava otsani ja Rääma kooli aia juures tehakse hoopis teisele poole teed,” laiutas leheveergudel nimetuks jääda soovinud Rohu tänava elanik Oja tänava äärde rajama hakatud kõnniteest rääkides käsi. „Mismoodi üle tee saadakse, kas selleks tehakse tunnel või estakaad, see on minu jaoks teisejärguline, mina neid ei vaja. Kuid pärnakana pean ütlema, et jälle on suudetud ainult raisata, nõmedus kokku keerata, nagu otsustaksid meil täielikud võhikud, mida teha.”

Teelõik odavalt kätte

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles